Secrid arbeidsparticipatie

Secrid is een Nederlands familiebedrijf en lanceerde 15 jaar geleden de eerste Cardprotector. Dit innovatieve product werd zo’n succes en is sindsdien niet meer weg te denken op de markt. De pasjeshouders van Secrid zijn inmiddels over de hele wereld verkrijgbaar, terwijl de productie altijd in Nederland is gebleven. In totaal zijn er 8500 verkooppunten over de wereld verspreid. 

 

De producten

Het originele product van Secrid is de welbekende cardprotector. Het is een gepatenteerd mechanisme dat met één beweging toegang geeft tot je kaarten. De aluminium behuizing beschermt de kaarten tegen buigen, breken en ongewenste draadloze communicatie. Inmiddels zijn er meerdere varianten van de cardprotector uitgebracht, maar de basis blijft altijd gelijk. De varianten zijn uitgebreider en meer een portemonnee dan alleen een pasjeshouder. Naast pasjes is er ook plek voor brief- en muntgeld. Populaire series van de Secrid portemonnees zijn de Miniwallet en de Slimwallet.

Mens en milieu

De productie van de Secrid producten is altijd in Nederland gebleven. Het bedrijf wil een zo klein mogelijke voetafdruk in de maatschappij achterlaten en geeft om mens en milieu. Door een zo klein mogelijke impact op het milieu te maken, worden de producten in Nederland gemaakt en worden er alleen materialen uit Europa gebruikt. Dit betekent kortere afstanden, minder CO2-uitstoot en dus beter voor het milieu. Om wat terug te doen naar de mens werkt Secrid samen met sociale ontwikkelbedrijven. De assemblage van de producten wordt gedaan door mensen met een arbeidsbeperking. Er is een speciale werkomgeving gecreëerd, zodat bijvoorbeeld iemand met autisme of iemand die een ledemaat heeft verloren ook kan werken. Deze samenwerking bestaat al 15 jaar en nu willen ze hier meer aandacht voor vragen. Secrid streeft naar een betere en inclusievere arbeidsmarkt.

Personaliseren

Alle pasjeshouders van Secrid kunnen gepersonaliseerd worden. Leuk voor als je iemand echt een uniek cadeau wilt geven! Met een speciale graveermachine kan er een tekst tot maximaal 20 tekens (afhankelijk van welk model) gegrafeerd worden. Zo heb je een uniek cadeau voor een speciaal moment. Ga hier naar de overzichtspagina voor het personaliseren.

Shop Secrid

Marit

Marit