Ga op reis met Kipling!

Heb je je volgende reis al gepland en ben je nog op zoek naar de perfecte reisbagage? Ontdek dan de veelzijdige collectie van Kipling, van ruime koffers voor verre reizen tot compacte reistassen voor een kort uitstapje. Bij Kipling vind je gegarandeerd je ideale reisgenoot! Bekijk hier de collectie en bereid je voor op je volgende avontuur.

Kipling koffers

Zweef over de luchthaven met een Kipling koffer op weg naar je bestemming. Uitgerust met vier soepele wielen, hoef je met deze koffers niets te tillen. Zoals je van Kipling gewend bent, zijn de producten enorm praktisch en gebruiksvriendelijk. De koffer beschikt over vele vakken, waardoor je je bagage eenvoudig en overzichtelijk kunt opbergen. Een tip: stop de spullen die je snel bij de hand wilt hebben, zoals je paspoort en portemonnee, in het voorvak. Bovendien zijn bijna alle koffers voorzien van een TSA-slot om je items tijdens je reis te beschermen tegen diefstal en verlies van je spullen. Weet je niet zeker welke maat je moet kiezen? Een maat S koffer is compact en ideaal voor een paar dagen weg; deze mag ook mee als handbagage. De maten M en L zijn groter en perfect voor langere reizen. Ga je 1-2 weken weg? Kies dan voor een maat M. Voor een langere reis is de maat Large aanbevolen.

Kipling reistassen

Ga op pad met de Aviana reistassen van Kipling, uitgerust met handige opbergmogelijkheden en soepele wielen voor comfortabel reizen! Naast het royale hoofdvak is er een handig voorvak en een slim zijvak, waardoor je snel je papieren en paspoort bij de hand hebt. Zo hoef je niet meer te zoeken naar je belangrijke spullen! Dankzij de dubbele riemen blijft je tas veilig gesloten, terwijl het geïntegreerde TSA-slot een extra laag beveiliging biedt tegen diefstal. Op zoek naar iets anders? Ontdek ook de Teagan reistassen met hun handige trekstang en vlotte wielen, of kies voor de wiel-loze Argus en Jonis reistassen. De Jonis steelt de show met zijn dubbele functionaliteit: draag hem als reistas of transformeer hem in een handige rugzak! Alle modellen hebben een flexibele, zachte buitenkant die niet alleen het inpakken makkelijker maakt, maar ook extra ruimte biedt doordat de stof meebeweegt. Met een Kipling reistas ben je perfect uitgerust voor elk avontuur!

Kipling voor elke dag

Naast koffers en reistassen biedt Kipling ook perfecte tassen voor een dagje uit. Ontdek de ruime shoppers, ideaal voor een dag op pad, of kies voor de iconische Kipling rugzak. Ga je een stad verkennen en wil je niet te veel meenemen? Bekijk dan de Kipling crossbody tassen. Ze zijn compact, maar bieden verrassend veel opbergmogelijkheden. Met een tas van Kipling ben je klaar voor elk avontuur, groot of klein!

Laat je reis beginnen!

Of je nu de wereld over trekt of een kort weekendje weg plant, met Kipling reisbagage begin je je reis altijd comfortabel. Van sterke koffers met soepele wielen tot de veelzijdige reistassen en handige tassen voor een dagje uit: Kipling heeft alles wat je nodig hebt voor je avontuur. Ontdek het uitgebreide assortiment hieronder en laat je reis vandaag nog beginnen!

Marit

Marit