Travelbags.nlTravelbags logo

Zilveren tassen

Zilver is niet alleen een populaire kleur voor kleding en schoenen, maar ook tassen in deze metallic tint zijn helemaal in! Een zilveren tas is niet meer alleen voor de feestdagen; hij voegt een stijlvolle touch toe aan elke outfit. Ontdek de ruime collectie bij Travelbags en vindt de zilveren tas die perfect bij jou past!

Verschillende soorten zilveren tassen

Of je nu op zoek bent naar een klein zilveren tasje zoals een zilveren crossbody tas of een zilveren clutch voor een bruiloft, bij Travelbags vind je precies wat je nodig hebt. Ons uitgebreide assortiment zilveren tassen biedt voor ieder wat wils. Kies je voor een zilveren schoudertas van Charm, dan haal je een unieke tas in huis die is geïnspireerd op een iconische Londense wijk. Ben je op zoek naar een leren tas? Dan is een metallic tas van LouLou Essentiels misschien wel iets voor jou.

Een zilveren tas combineren

Een zilveren handtas is een eenvoudige manier om de metallic trend in je outfit te verwerken. Combineer je tas met bijpassende accessoires, zoals zilveren sieraden of een paar laarzen in dezelfde kleur. Wil je dat je tas echt opvalt? Combineer hem dan met een neutrale wollen trui om een mooi contrast te creëren. Heb je jouw perfecte zilveren tas gevonden? Bestel vóór 22:59 en ontvang hem de volgende dag al bij je thuis!